Rmadridalbania
808 Articles0 Comments

Ndeshja që i ndryshoi jetën

”Është një futbollist jashtëzakonisht i talentuar, mund të luaje me të dyja këmbët dhe mund të luaje në çdo pozitë të sulmit. Është njëri nga lojtarët e rinjë më tërheqës që kam parë ndonjëherë&…